Tullinge trädfällare

Tullinge trädfällare

Behöver du hjälp med trädfällning? 

I maj fyller vi sju år som verksamhet. Vi har gått från enskild firma till aktiebolag. Ibland slår det en vad länge man har hållit på. Vi har varit på var och varannan gata i Stockholm. Mycket ris och stock har vi släpat och många trötta kvällar har det blivit men än idag känner i alla fall jag att jag fortfarande älskar yrket. Att få vara ute i naturen, jobba med kroppen, träffa trevliga kunder och få sitta på en stubbe och dricka kaffe, det är livet!

Vi har maskiner, resurser och kunskap för att utföra alla typer av uppdrag. Allt ifrån fällning av en liten tuja, till beskärning av stora träd på skolgårdar, till avverkning inför byggnation. Idag har du som privatkund även möjlighet att utnyttja RUT-avdraget för trädfällning(50%, av arbetskostnaden), detta innebär att du får utnyttja RUT-avdraget på i princip alla våra tjänster förutom bortforslingen med lastbil.

Tveka inte på att höra av dig om du funderar på att fälla dina träd, vi åker ut och tittar på träden och lämnar en offert med fast pris på uppdraget, kostnadsfritt. Känner du dig osäker på vad som ska fällas om det står mellan flera träd så kan vi alltid hjälpa dig i resonemanget ur ett objektivt perspektiv.

Här nedan ser ni lite bilder från ett jobb i Tullinge på norra parkhemsvägen 71. Det var ett par klurigt placerade björkar som skulle fällas, sågas upp till vedlängder och riset skulle köras bort.

Sektionsfällning av björk, tullinge, norra parkhemsvägen 71

Sektionsfällning av björk, tullinge, norra parkhemsvägen 71

[instagram-feed]