Avverkning Stockholm

Avverka skog

Avverkning Stockholm 

Vi har ett brett kontaktnät inom branschen och kan erbjuda avverkningar av alla storlekar till konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Vi har tillgång till skotare, skördare, stubbrytning, och flismaskiner. Beroende på storlek på projekten så kan vi erbjuda lägre priser mot att vi får ta hand om materialet.

Offert och rådgivning

Skogsavverkning – Entrepenad

Vi är med från början till slut. Alla som jobbar under oss har ID06 och har gått utbildningen Safe construction Training.

Vi har jobbat med många större företag genom åren som Skanska, NYAB, Veidekke, Nynäshamns bostäder, Svevia, Markservice STHLM, Anläggningsbolaget Öst AB, Myresjöhus, Fiskarhedenvillan m. fl.

Kontakta oss för referenser

Avverka träd inför nybyggnation

Är du i startgropen på husbygge?
Se till att hålla kolla på de bestämmelser som finns för platsen du ska bygga på. Man kan oftast läsa vad det finns för eventuella regler kring trädfällning/avverkning i detaljplanen. I vissa fall kan det krävas marklov för att få fälla träd. Detta kan din kommun svara på.

Checklista inför avverkning:

– Kolla med kommunen om de kräver marklov för fällning.
– Märk ut tomtens alla hörn så vi lättare vet vilka träd det gäller och vart gräns till grannar går.
– Nybyggnadskarta – Finns det en karta över tomten så underlättar det för oss att planera jobbet.
– Markera de träd som ska fällas.
– Spara träd inför framtiden – Det är lätt att man vill fälla alla träd för att börja om på nytt. Det tar lång tid för träd att växa upp och det kan vara klokt att fundera en extra gång på vilka träd som kan vara bra att spara som ger skugga, suger vatten från marken, skyddar mot vind, ger insynsskydd etc.

Kontakta oss för offert