Bortforsling Stockholm

Vi forslar bort all form av trädgårdsavfall.

Bortforsling i Stockholm


Har du fällt träd och behöver hjälp att bli av med ris, grenar och stammar?

Normalt så forslar vi bort materialet med lastbil eller släpvagn. Vi brukar oftast ge ett ett fast pris på bortforslingen men är det större mängder brukar vi lämna det löpande per lass så du som kund får det du betalar för.
Vid arvverkning kan bortforslingen ibland vara en del av hela kalkylen om virket är av något värde. 

Offert och rådgivning

Bortforsling av träd

Vi erbjuder snabb och smidigt bortforsling av ris, grenar och stammar. Ofta sker detta i samband med att vi har fällt eller beskurit ett träd men har  du röjt själv i trädgården så kan vi även hjälpa dig då med bortforslingen. 

Önskar du behålla veden själv så kan vi även  bara köra bort riset. 

Bortforsling av trädgårdsavfall

Har du krattat trädgården och vill bli av med säckar med löv/kompost så kan vi hjälpa dig att köra dem till återvinningen. 

När du ändå är igång på så rensar du kanske förrådet på gamla cyklar och annat som ska till återvinningen. Kontakta oss så kan vi även hjälpa er köra bort det. 

Allt material går till återvinning

Rester från träd blir i regel fjärrvärme i slutändan. Vi har tillgång till stora risdepåer där materialet flisas och körs till värmeverk för att bli fjärrvärme.

Stammar av god kvalité och rätt längd kan komma att bli virke. 

Upp till 32 meter räckvidd

Lastbilarna som vi jobbar med dagligen har ca. 17 meter lång kran med grip och lastar 30 m2. Vi har även tillgång till lastbilar med 32 meter lång kran. 

Vi uppfyller miljökrav på våra lastbilar

Lastbilarna som vi har i rullning är godkända enligt EU’s utsläppskrav och regelverk. 


Utbildade chaufförer

För att få köra lastbil i Sverige så måste man utöver körkortet även ha ett yrkeskompetensbevis som man blir tvungen att uppdatera var femte år.