Tjänster

Tjänster

Vi kan erbjuda allt ifrån att fälla ett uråldrigt träd som växer över ditt växthus till att ta bort en kvist som skuggar ditt soldäck. Här nedan kan du läsa om våra metoder och vilka övriga tjänster vi kan erbjuda.

Sektionsfällning /Klättring

Vid sektionsfällning tas träden ned gren för gren och bit för bit. Normalt sett så klättrar trädfällaren upp längs med stammen, avlägsnar alla grenar och tar stammen i små delar. Tekniken ger oss möjlighet att utföra fällningen i trånga utrymmen och ger oss möjligheten att lättare undgå skador på närliggande vegetation och egendom.

Traditionell trädfällning

Traditionell trädfällning är ett tillvägagångssätt som tillämpas när utrymme och markförhållanden tillåter. Trädet fälls alltså helt från rotfäste, metoden är betydligt mer ekonomisk men har sina nackdelar då det kan orsakar skada på den mark trädet fälls på. Efter fällning lämnas stubbarna i den höjd som sågen klarar att såga igenom alternativt där det inte finns risk för insprängd jord och sten.

Beskärning

Vi beskär träd i alla storlekar. Vi försöker hitta en lösning som både passar trädet och dig som kund. Träd kan beskäras på många olika sätt beroende på vad syftet med beskärningen är.

Avverkning

Vi har ett brett kontaktnät inom branschen och kan erbjuda avverkningar av alla storlekar till konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Vi har tillgång till skotare, skördare, stubbrytning, och flismaskiner. Beroende på storlek på projekten så kan vi erbjuda lägre priser mot att vi får ta hand om materialet.

Bortforsling

Vi har tillgång till både lastbil och större släp, priset sätts efter omständigheterna; mängd, vikt, körstrecka och hantering. Önskas krattning kan vi räkna på det.

Stubbfräsning

Vi har stubbfräsar i alla storlekar. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Stu