Trädfällarn i samarbete med Avestavagnen och Lennartsfors(Järnhästen)

Trädfällarn i samarbete med Avestavagnen och Lennartsfors(Järnhästen)

Trädfällning – Miniskotare i Huddinge, Gladö kvarn

Perfekt för villatomter med snäva gångar och grönytor som ska påverkas så lite som möjligt. 

Trädfällarn spelade in denna reklamfilm i höstas i samarbete med Avestavagnen som tillverkar skogsvagnar med hydraulisk kran och Lennartsfors som tillverkar ett terrängfordon som heter Järnhästen. Båda är svensktillverkade.

Järnhästen är utrustad med en 9 hk Honda motor och en hydraulisk pump. Vagnen lastar ca. 1500 kg och kranen har en lyftkapacitet på 350 kg. Gundkonceptet är tillsammans med en fyrhjuling men denna kombination fungerar väldigt bra men än så länge är det svårt att få till hydraulisk drift på vagnens hjul så det matchar driften på järnhästen.

Jag blev pappa i augusti och likaså min kameraman. Det är svårt att få tid över till denna typ av projekt när båda är småbarnsföräldrar men vi lyckades hitta ett datum, inte vilken datum som helst utan den ända soliga dagen på flera veckor. Det tog oss hela dagen att spela in filmen där jobbet att ta ner trädet i sig tog en halvtimme.

Gladö kvarn har en ny detaljplan som tillåter byggnader av villastandard så det kommer nog bli en del sågningar i området kommande år.

Är du intresserad av att denna typ av miniskotare så kan du kontakta mig för provkörning och prisuppgifter.

 

[instagram-feed]