Trädfällning i villaområden

Trädfällning i villaområden

Varför ska vi anlita er?

Vi jobbar med detta på heltid. Vi är utbildade och har goda erfarenheter. Vi har både ansvars- och olycksfallförsäkring.
Vi är inte alltid billigast men å andra sidan har vi så här långt inte haft ett försäkringsärende och vi kan med gott samvete säga att vi vet vad vi håller på med och har respekt för både träden och dig som kund. Vi har kunskaper och tekniker som gör att vi kan jobba effektivt och därmed hålla marknadsmässigt konkurrerande priser.

Vad kostar det?

Det beror på vad du som kund vill ha utfört och vad projektet kräver. Vi baserar priset på jobbets svårighetsgrad, vilka risker som finns och hur mycket fysisk aktivitet jobbet kräver. Med andra ord kan ett träd vara mer än dubbelt så dyrt om det är knepigt placerat jämfört med om det går att fälla rakt av. Vi åker alltid ut och tittar på jobben för att skriva en offert med fasta priser. Det alternativ som finns är att skicka bilder via mail eller sms. Då brukar vi ge kunden ett tak för vad jobbet kan kosta, accepteras priset så gör vi en ny bedömning vid utförande, vi justerar nedåt med andra ord.

Transportkostnaden lämnar vi alltid öppen om vi inte på rak arm kan göra en bedömning hur många lastbilslass det kan bli.

Hur går ni tillväga?

Det är en som klättrar och en som står på marken. Den som klättrar tar ned trädet i sektioner i olika storlekar beroende på närliggande ömtåliga föremål. Den som jobbar på marken tar emot grenar, sågar, städar och förbereder inför en eventuell transport. Samt om en olycka skulle inträffa så är det dennes uppgift att larma och hjälpa den klättrande ned från trädet.

Finns det rot/rutavdrag att göra på detta?

Ja, kontakta oss för mer info.

Städar ni efter transporten?

Vi grovkrattar. Vill kunden ha det finkrattat, dvs knappt spår efter material så kan vi även göra det men det blir en separat post i offerten.

Vilken tid på året är det bäst att fälla träden?

Det har ingen betydelse, vill man toppa/beskära träden så finns det vissa tider på året då det anses vara bäst att göra det på men det är olika beroende på trädslag (samt vilken skola man kommer ifrån). Från en ekonomisk synvinkel så är det alltid bäst att träffa en period då vi har som minst jobb. På vintern är det lågsäsong men då kan det å andra sidan bli dyrare om träden är täckta med snö eller om jobbet akut måst fällas under minusgrader.

Hur snabbt kan ni utföra jobbet?

Normalt sett så brukar vi kunna utföra jobbet inom 1-3 veckor. En stor del av de jobb vi får in har inget direkt utgångsdatum och då har vi möjlighet att klämma in de jobb som är lite mer akuta med kort varsel.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller rådgivning.

0706- 10 50 50

info@tradfallarnroos.se

 

Trädfällning-trädfällare-tullinge-tumba-stuvsta-solhöjden-brantbrink-riksten-flemingsberg-visätra

Trädfällning i Tullinge, Botkyrka.

Trädfällning-trädfällare-tullinge-tumba-stuvsta-solhöjden-brantbrink-riksten-flemingsberg-visätra

Trädfällning i Tullinge, Botkyrka.

Trädfällning-trädfällare-tullinge-tumba-stuvsta-solhöjden-brantbrink-riksten-flemingsberg-visätra

Trädfällning i Tullinge, Botkyrka.